Amley en Woko

Spelenderwijs ehbo leren met Amley en Woko®

We weten allemaal dat kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar spelenderwijs heel veel leren en ontdekken. Met de verhaallijn van Amley en Woko® kan een basis gelegd worden om EHBO te leren. Dat wanneer er iets gebeurt kinderen kunnen reageren doordat zij dat spelenderwijs hebben geleerd.

Als ervaren instructrice eerste hulp, onder andere aan kinderen, ben ik ervan overtuigd dat iedereen EHBO kan leren, ook op jonge leeftijd. Het is voor iedereen belangrijk om te weten wat je kunt doen in geval van nood of bij kleine ongevalletjes. Het meest vervelende is achteraf het gevoel hebben niet te weten wat je had kunnen doen. Dus zeg ik start op jonge leeftijd bij de basis. Wees vriendelijk voor elkaar en jezelf, daar kun je op EHBO-gebied al een goede start mee maken samen met het concept van ”Amley en Woko”.

De stoffen en materialen zijn zo gemaakt dat het fijn is voor de kinderen om mee te spelen. Amley, de knuffel & Woko, de wonderkoffer, zijn leverbaar vanuit eigen opslag. Amley & Woko® en hun eerste EHBO avontuur over een snijwond zijn, samen met een 'speel' snijwond en  'speel' pleister die je in Woko kunt bewaren, te bestellen op de website van Amley & Woko®. Klik op de winkel en je kunt je bestelling plaatsen.

Wil jij liever eerst meer weten of heb je vragen over het concept "Amley en Woko"? Neem dan contact op of laat je gegevens vrijblijvend achter via het contactformulier. Je kunt ons vinden op www.amleyenwoko.nl of ons volgen via sociale media.

amley en woko
IMG-3353_1500px
Boekje deel 2, blauwe plek en verband
IMG-3553-2_1500px