Amley en Woko

Mijn idee…. Spelenderwijs ehbo leren met Amley en Woko

Ik ben instructeur Eerste Hulp, Brand & Ontruiming en Bedrijf Hulp Verlening (BHV). Dit vak beoefen ik al enige jaren met veel plezier en passie uit.

Mijn passie voor dit vakgebied is ontstaan toen ik 16 jaar was en mijn vader zijn eerste hartinfarct kreeg. De confrontatie hiermee was voor ons gezin zo groot dat het ons ertoe heeft bewogen om een reanimatiecursus te gaan volgen. Dit werd de basis voor mij om te beseffen dat je in een noodsituatie wat voor een ander kunt betekenen. Hier is ook mijn missie ontstaan, de wereld bewuster maken in alles wat met EHBO te maken heeft.

Enige jaren later werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt doordat de beste vriend van mijn vader op jonge leeftijd aan hartfalen overleed. Hij was op dat moment alleen thuis met zijn kinderen van rond de 2 en 4 jaar oud.

Vanaf die tijd bleef ik met de vraag rondlopen, wat als zijn kinderen hadden geweten hoe zij 112 hadden kunnen bellen? Had het dan anders afgelopen?

Tijdens mijn ehbo cursussen werd mij regelmatig door de cursisten gevraagd of zij het verband waarmee geoefend werd mee naar huis mochten nemen. Hun kinderen konden er dan thuis mee spelen. Hier ging mijn idee groeien naar een werkbaar concept, Amley de knuffel en Woko de wonderkoffer zijn hieruit dan ook ontstaan.

We weten allemaal dat kinderen in de leeftijd van 4 tot 11 jaar spelenderwijs heel veel leren en ontdekken. Hoe mooi zou het dan zijn als er met de verhaallijn van Amley en Woko een basis gelegd kan worden om ehbo te leren. Dat wanneer er iets gebeurt kinderen kunnen reageren doordat zij dat spelenderwijs hebben geleerd.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen EHBO kan leren, ook op jonge leeftijd. Het is voor iedereen belangrijk om te weten wat je kunt doen in geval van nood of bij kleine ongevalletjes. Het meest vervelende is achteraf het gevoel hebben niet te weten wat je had kunnen doen. Dus zeg ik start op jonge leeftijd bij de basis. Wees vriendelijk voor elkaar en jezelf daar kun je op EHBO-gebied al een goede start mee maken samen met het concept van Amley en Woko.

De productie is in gang gezet waarbij de stoffen en materialen zo worden gemaakt dat het fijn is voor de kinderen om mee te spelen. Ben jij nou net zo enthousiast als ik dat ben, dan kun jij degene zijn die de eerste set in de pre-sale al kunt aanschaffen. Dan heb jij de primeur straks in handen. Klik op de winkel en je kunt je bestelling plaatsen. Zodra de setje geleverd kunnen worden, breng ik je hiervan op de hoogte.

Laatste Update (25-09-2021): “De reis is begonnen! Amley de knuffel, is op dit moment in China & Woko de wonderkoffer verblijft ergens in Turkije. Ze hebben wat tegenwind omdat de wereld door Corona iets langzamer draait dan gewenst. De verwachting is dat we begin van het nieuwe jaar (2022) met de uitlevering kunnen beginnen”. Ik laat het jullie uiteraard weten. Zodra de samples binnen zijn, zal ik jullie verblijden met beeldmateriaal zodat jullie kunnen zien hoe leuk ze zijn geworden. Tot snel.

Wil jij liever eerst meer weten, heb je vragen over het concept Amley en Woko? Neem dan contact op of laat je gegevens vrijblijvend achter via het contactformulier dan ontvang je de nieuwsbrief vanzelf als er updates of leuke nieuwtjes te vermelden zijn. Je kunt ons ook vinden op www.amleyenwoko.nl

De eerste 100 verkochte setjes ontvangen “gratis” een leuke verrassing bij de bestelling!!

De 1e opzet!

Amley-1-2048x1475-1-1024x738
amley-002-729x1024

In concept!

amley-foto-845x1024 (1)
IMG_20210607_102221-769x1024